Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Spør deg selv disse 3 spørsmålene:

1. Hvorfor trenger noen i det hele tatt å kreve «bevis» på den såkalte «vaksinen» fra deg eller andre, enten du har tatt den eller ikke, så lenge direktøren for CDC gjentatte ganger har sagt at «vaksinen» ikke stopper smitte? Så hva er formålet med vaksinepass annet enn å kontrollere deg og dine bevegelser og aktiviteter?

2. Hvorfor blir vi fortalt at der er et dødelig virus som bare «vaksinen» kan stoppe når vi ser at tilfeller av både covid sykdom og død ØKTE etter at 62% av den amerikanske befolkning var «vaksinert»?

3. Vi blir fortalt at Omicron varianten er skremmende, mye verre enn Delta, når den bare er 0.3% forskjellig? Det er ikke noen variant i det hele tall, nesten identisk til Delta og har vist seg å være mye mindre farlig. Likevel bruker styresmaktene Omicron som unnskyldning til ulovlig nedstenging av landet med mindre du kan vise til negativ smittetest eller vaksinepass. Husk at de vaksinerte sprer like mye smitte som andre, ingen vaksine har noensinne stoppet smitte...

 

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

Jeg er FOR vaksiner, eller mer presist: Jeg er for TRYGGE vaksiner, men blir nok av venner og andre regnet som fanatisk antivaxxer. De sier det ikke direkte men argumenterer ALLTID mot når jeg nevner et eller annet om vaksiner og jeg sitter av og til med et inntrykk av at det har noe med «barnetro» å gjøre. Det spiller egentlig ingen rolle HVA jeg sier, bare det er ikke-positivt i forhold til vaksiner så trigges krangleinstinktet. Tenker jeg har en høy stjerne som konspirasjonsteoretiker hos enkelte også. Det tar jeg i så fall som en hedersbevisning da det viser at jeg ikke svelger rått den propagandaen en får servert i mainstream media men evner å tenke litt selv også. Bak mange konspirasjonsteorier finnes en reell konspirasjon.

Read more: Vaksineskepsis