User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Jeg er FOR vaksiner, eller mer presist: Jeg er for TRYGGE vaksiner, men blir nok av venner og andre regnet som fanatisk antivaxxer. De sier det ikke direkte men argumenterer ALLTID mot når jeg nevner et eller annet om vaksiner og jeg sitter av og til med et inntrykk av at det har noe med «barnetro» å gjøre. Det spiller egentlig ingen rolle HVA jeg sier, bare det er ikke-positivt i forhold til vaksiner så trigges krangleinstinktet. Tenker jeg har en høy stjerne som konspirasjonsteoretiker hos enkelte også. Det tar jeg i så fall som en hedersbevisning da det viser at jeg ikke svelger rått den propagandaen en får servert i mainstream media men evner å tenke litt selv også. Bak mange konspirasjonsteorier finnes en reell konspirasjon.

 

At noen i det hele tatt våger å stille spørsmål ved noe så fantastisk som vaksiner virker helt uforståelig på folk... Nåja, dem om det... En velger jo selv om en vil svelge offisiell propaganda rått eller om en vil prøve å opplyse seg selv. Jeg har etterhvert lært meg til å prøve å vurdere troverdighet og lar meg slett ikke imponere av at noe er «stort», enten det gjelder bilforhandleren nede i gata eller en verdensomspennende helseorganisasjon. En pen fasade gjør meg ALLTID skeptisk... Har også vært borti en del diskusjoner på nett der «motparten» umiddelbart angriper budbringeren ("Det nettstedet er kjent for...") i stedet for budskapet og da har de i alle fall tapt diskusjonen med en gang. Men for min del så er nok sannheten langt mer nyansert. Det å gi uttrykk for en solid skepsis til vaksiner er ikke noe som dukker opp av intet, det finnes en mengde grunner til min skepsis. I utgangspunktet er vaksiner en god ide men historien har vist med all mulig tydelighet at hele vaksineindustrien har et helt annet mål enn å ta vare på min og din helse.

 

For å liste opp noen av grunnene til min skepsis i litt tilfeldig rekkefølge, det har etterhvert blitt mye forskjellig så det som opprinnelig var 2 lister er nå blitt en lang (siden det er en ganske glidende overgang mellom de forskjellige punktene...) :

 1. Meslingvaksinen påstås å ha tilnærmet utryddet meslinger men når en ser på historikken over meslingdødsfall så ser en at der er rundt 10 pr 100.000 mennesker de første tiårene av 1900 tallet men tilnærmet null dødsfall mot slutten av 1950 tallet. Vaksinen kom etter 1963 og får æren for det... Mange andre alvorlige sykdommer følger et lignende mønster helt uavhengig av vaksine, til og med tyfus, som ikke har noen vaksine i praktisk bruk.. Jeg vil nok heller regne med at det er de generelle levevilkår, kunnskap om sykdommer/smitte og hygiene som har den meste æren for det... Interressant at både skarlagensfeber og meslinger har samme utviklingen, dog med en litt forskjøvet tidsramme:
   

 2. ALLE vaksiner inneholder adjuvanser som girer ned immunforsvaret for at vaksinen skal kunne virke som den skal (sies det). Den dagen immunforsvaret ikke lenger er i stand til å gjøre jobben sin er det ingen vits i å gå til fastlegen for han kan ikke gjøre noe med det, da er løpet kjørt...

 3. Multidosevaksiner (flere vaksinedoser i ett glass, slik alle vi normale dødelige får fordi de er billigere enn enkeltdose) inneholder konserveringsmidler som f.eks. kvikksølv (gjerne under litt mer obskure navn som "Thiomersal", "Thimerosal" eller "Merthiolate"), aluminium eller andre stoff. Kongehuset og regjeringsmedlemmene får enkeltdose vaksiner, hvorfor det tro? Har ikke link til denne men har det fra en som var involvert i akkurat den vaksineringsprosessen.

 4. Testing av vaksiner sies å bli gjort mot placebo, altså en gruppe får vaksine og en annen får nøytral væske som salt- eller sukkervann. For vaksiner kalles det placebo når den nøytrale væsken inneholder alle konserveringsmidler, adjuvanser og slikt men kun uten den aktive vaksinekomponenten. Dette er ren svindel. Jeg har sett innholdsfortegnelsen for 3 vaksiner + placebovarianten og alle 3 forteller samme historie:

 5. Svineinfluensavaksinen som ble hasteutviklet etter mediene, godt hjulpet av Folkehelseinstituttets smittevernekspert Preben Aavitsland (mot langt bedre viten), hypet opp svineinfluensaen til langt utenfor normale proporsjoner har jo gjort langt mer skade enn godt og det var den som tok tabben på både meg og andre jeg kjenner. Der er til nå utbetalt 350 millioner i pasientskadeerstatning selv om langt de fleste søknadene er avslått jobbes det fremdeles med noen titalls saker... Link.

 6. Vaksineprodusentene er rettslig beskyttet mot ansvar for vaksineskader. Link.

 7. Et Italiensk forskningssenter prøvde å analysere innholdet av flere vaksine og fant i tillegg til forurensninger i mange vaksiner også en vaksine som ikke hadde antistoffer som kunne tas opp i kroppen. Link.

 8. Der er funnet rene steriliseringsmidler (Anti-fertility agents) som overhode ikke har noe med vaksine å gjøre i enkelte vaksiner (Gardasil?). Link.


 9. Og om dere ikke gidder lese noe annet, gå i det minste gjennom denne da... Og husk: INGEN av koronavaksinene er godkjente, de er alle HASTEGODKJENT og det er noe heeeeeeelt annet...

 10. Litt historikk gjør slett ikke vondt å ta med seg selv om den er over 100 år gammel: Spanskesyken i 1918, bare de vaksinerte døde.. En litt "morsom" twist med akkurat denne saken er at såkalte uavhengige faktasjekkere (Reuters denne gang) har gått gjennom artikkelen og funnet en del unøyaktigheter og annet men det de IKKE har kommentert er overskriften: "...bare de vaksinerte døde." og det kan ikke tolkes stort annerledes enn at det ikke lot seg motbevise.

 11. En grei og folkelig forklaring på hva dagens koronavaksine er:
 12. Vår kjære filantrop, Bill Gates, har jo vanskelig for å holde tilbake stoltheten når han snakker om at at investeringer i vaksineindustrien gir en Return Of Investment på over 20, altså for hver dollar han investerer får han mer enn 20 tilbake. En kan jo bli vaksinefanatiker av mindre (om det er penger som er viktig).

 13. Bill Gates sier med rene ord at med riktig vaksinering kan en redusere jordens befolkning med 10-15%. Noen prøver å forklare dette med at familiene i u-land trenger mange unger for å «ha noen å miste» slik at der er unger nok til å forsørge de gamle etterhvert men ved vaksinering vil flere unger vokse opp og en trenger ikke så mange unger. Bill Gates selv har en helt annen tilnærming ved å ville redusere CO2 utslipp pga. klima og en del av regnestykket er da å redusere befolkningen. I mitt hode skurrer det da befolkningen i u-land nesten ikke har CO2 avtrykk i det hele tatt så da må det være befolkningen i i-land han vil redusere og det harmonerer ikke med barnevaksinering i u-land.

 14. Vi har strenge restriksjoner på GMO mat men nå åpner Regjeringen opp for å IKKE klassifisere genmodifisert vaksine som GMO. Der er også på gang RNA vaksiner som genmodifiserer menneskene på en slik måte at modifiseringen også videreføres til egne unger. Dette er et så stort minefelt at INGEN har noen som helst oversikt over mulige bivirkninger.

 15. Selv om Bent Høie nylig har sagt at koronavaksinen vil bli frivillig (fra hvilket tidspunkt ble politikerprat til å stole på?) så er det allerede planer om tvangsvaksinering i andre land. Tvang har mange ansikter, det trenger ikke være helsesøster som kommer med politieskorte og tvinger nålen i armen din men heller at du mister rettigheter om du ikke er vaksinert. Du er allerede utelukket fra militæret om du ikke har fulgt vaksineprogrammet men også andre ting som at du ikke får fornyet førerkort, ikke kommer inn på skoler, ikke får reise der du vil osv. I Australia jobbes det med oppsigelse av arbeidsforhold om du ikke tar koronavaksine. Link. I dag (19.03.21) dukker også opp tilfeller der ansatte skriftlig trues med oppsigelse dersom de ikke tar Koronavaksine i Norge...

 16. Bill Gates har jo hatt et vaksineraid i India og det påstås at 496.000 ble «paralysed» men dette er funnet «misleading» av en faktasjekker. WHO har noe motvillig innrømmet at den globale eksplosjonen av polio er i all hovedsak den poliovarianten som brukes i vaksiner og dermed er det vaksinen i seg selv som forårsaker oppblomstringen. Link.

 17. Dersom vaksinen utvilsomt hadde vært så bra som det påstås ville det ikke være behov for å tenke tvangsvaksinering i det hele tatt. Der finnes jo også en mengde studier som viser at uvaksinerte er friskere enn vaksinerte. Jeg tror ikke det er vaksinen i seg selv som er årsaken men tilsetningsstoffene som vi VET at ikke er sunne for oss. De vaksinepositive mener gjerne at aluminium får vi i oss uansett og det er så små mengder i en vaksinedose men det er en stor forskjell på å få i seg aluminium gjennom mat i forhold til å få det sprøytet inn i kroppen og by-passer dermed førstelinje immunforsvar. Der finnes INGEN forskning som sier at det er trygt. Et eksempel: Link.


 18. Og legemiddelindustrien er jo i seg selv ikke særlig stueren:

 19. Og hvem melker Norge for penger, hyper opp både korona og vaksiner, skryter av hvor mye han tjener på investeringer i vaksineindustrien osv... jo, selveste Bill Gates. Tallenes tale er klar, 16 milliarder dollar eller ca 144 milliarder kroner har filantrop Bill Gates' konto øket med samtidig som en haug med småbedrifter og privatpersoner får sin økonomi ødelagt:

 20. Hva med RNA vaksine? Det er en vaksine som iflg Dr Tedros (WHO Director-General Tedros Adhanom Ghebreyesus) IKKE vil ta hånd om Covid-19, kun være en liten brikke på veien. Et uhyre viktig poeng, som ALDRI snakkes om i media, er at dersom der IKKE finnes en brukende behandling for en eller annen sykdom så har myndighetene lovlig rett til å tvinge på folket en vaksine. Nå VET vi jo at der finnes flere behandlinger av Covid-19 som VIRKER (som f.eks. HCQ som virker BÅDE som en vaksine OG som en kur), er billige og velprøvde, men disse snakkes det ikke om og innlegg på nett som omhandler slike behandlinger sensureres på nett, hvorfor det? Dr Anthony S Fauchi har jo visst utmerket godt om dette siden i alle fall 2005 men han har kanskje fått et annet fokus eller agenda i disse dager...

  En RNA vaksine er ikke en vaksine slik vi er blitt opplært til at vaksine skal være. RNA vaksine genmodifiserer deg og meg og som om ikke det var nok så vil denne genmodifiseringen også videreføres til våre etterkommere og der finnes ingen angreknapp, er genmodifiseringen gjort så er den gjort. Og der er ikke et menneske på denne planeten som med sikkerhet kan si hva en slik genmodifisering vil kunne medføre av ulemper. Hold dere oppdatert folkens, og vær forberedt når vaksinen dukker opp. Bruk gjerne gode 20 minutt på Human 2.0 Ser linken her allerede er sensurert men en annen, av mange, video om Human 2.0 er her (vaksiner nevnes fra 14:50 men hele videoen bør sees for en dypere forståelse): 21. Og hva skal vi si om denne opptredenen til "sjefsvaksinepusheren" himself:

 22. Digital adgangskontroll basert på vaksine og smittetester er allerede på plass:

 23. En grei engelsk video fra en fransk nettside som forklarer viktige ting om Covid-19 vaksinen: https://cv19.fr/2021/01/11/dr-david-martin-sur-les-vaccins-a-arnm-ce-nest-pas-un-vaccin/

 24. En god forklaring på engelsk om hva som foregår i verden nå (49 minutt) av den tyske eksperten på internasjonal lov, korrupsjonssaker og medisinsk jus, Reiner Füllmich, kan lastes ned fra

 25. Også en god kilde til informasjon om pandemi, covid-19 og vaksiner:

 26. Litt vaksinetall fra USA (via en side fra Østerrike). Siden 1980 har ingen vaksiner medført flere dødsfall enn 1000 personer i USA, de fleste langt mindre. I løpet av 3 måneder har hver av Pfitzer og Moderna vaksinene tatt livet av mer enn 1000 personer, det er mao. 320 ganger flere som så langt har dødd av Covid vaksine en av noen andre vaksiner og da er ikke en gang AstraZeneca vaksinen tatt med siden den ble trukket tilbake pga. for mange dødsfall...
  Dere får selv velge om dere vil ta vaksinen men gjør det basert på kunnskap og ikke propaganda fra NRK, TV2 og andre mainstream kanaler. Pr i dag (15.05.21) er totaltallet koronavaksinedødsfall i VAERS databasen ca 4200 og mange kilder anslår at antallet registrerte saker i VAERS er ca 1% av de reelle tallene (dette nevnes også i de 2 videoene lengre nede fra Senatet i USA).
   


  Nå er jeg litt usikker på om dette gjelder Østerrike eller USA siden VAERS databasen gjelder USA. Etter at søkesiden har vært utilgjengelig i lang til men nå oppe igjen har jeg søkt litt der selv. Komplisert søkemotor men jeg har funnet fram til alle dødsfall relatert til Covid19 vaksine og noen andre aktuelle vaksiner for tidsrommet 1990-2021. Selv om det er noe forskjellig fra opprinnelig bilde sier det sitt med all tydelighet:
 27. En fersk video fra "SENATE COMMITTEE ON STATE AFFAIRS" ved Mr Hall forteller det meste om Covid-19 vaksiner:
 28. Og for å slenge på en til fra Senatet:
 29. Disse her taler for seg selv...
 30. Til dere som trodde at "...bare vi alle tar vaksinen så er alt tilbake til normalen...". Her har dere det rett fra "the horses mouth" at slik blir det IKKE:
 31. 44 minutt med saklig info verdt å høre på:
 32. ...og 20 minutt til fra Senatet om behandling eller helst skjuling behandling av Covid:
 33. Generell info on Covid-vaksiner:
  https://odysee.com/@thecrowhouse:2/If-They-Get-Jabbed-After-Watching-This-They-Are-Beyond-Saving


 34. https://rumble.com/embed/vet5j1/?pub=4
   

 

 

...og det er ikke mitt poeng at jeg skal ha rett men om du blir skremt, nysgjerrig, sint eller et eller annet slikt så er det fint, det gjør forhåpentligvis at du selv begynner å lete etter sannheten og da har jeg oppnådd det jeg ville. Dere skulle bare visst hvor mye jeg ønsket at jeg tar feil men bevisene er så mange og så oppe i dagen at det er umulig å ikke se om en har et litt åpent sinn og ikke lar seg manipulere av propaganda...

 

Siden denne siden nå er blitt ganske så lang og med tilsammen flere timer med video så blir den frosset i dag (31.05.2021) og videre tilføyelser kommer i ny side.

 

Og som denne siden viser med all tydelighet, kompromitterende og ikke-politisk-korrekte videoer slettes/sensureres i hopetall både på YouTube og Vimeo. De videoene som er utilgjengelige her har etterhvert blitt svært så ubehagelige for bl.a. Bill Gates og jeg lar de bevisst bli stående her som synlige tegn på sensuren.