Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Sandvik Camping har nylig laget en flott bobilcamp med plass til 5-6 biler. Godt skjermet mot nordavinden og med 2 egne sandstrender.

 

Både vi og gultarven har kjenninger der så det er et naturlig valg for oss de gangene vi ikke har tenkt oss på lengre turer.

 

Ganske så alene en lørdag midt i januar...

Greie priser og:

 

Vi hadde en "baktanke" med denne turen. Med en, for oss, helt ny bobil med ukjent strømforbruk og ukjent batterikapasitet stilte vi oss opp i 13 tiden på lørdagen uten landstrøm med en utetemperatur noen få grader over 0. Batteriene i bodelen er 2x100Ah Biltema av ukjent alder og tilstand. Med normal strømsparing, dvs. at ingen lys står på uten at det er nødvendig men med Alde 3000 stående på normal romtemp. om dagen og litt lavere om natten gikk det helt greit fram til borti 8 tiden om morgenen, da ville ikke Alde varmen lengre og landstrømskabelen måtte fram. Det gikk jo helt som planlagt men jeg må si jeg hadde forventet å kunne leve uten landstrøm litt lengre så her må nok noe gjøres. Bilen har et solsellepanel av ukjent størrelse og jeg vet lite hva det bidrar med men om vinteren med lav sol så er det nok ganske beskjedent...

 

Kommer nok ikke til å lage "en million" med Sandvik poster her selv om det nok kommer til å bli mange turer men jeg vil begrense meg til de gangene der skjer noe spesielt og/eller ekstra minneverdig... Det ble vel rundt 6-7 turer til Sandvik i løpet av 2020 sesongen. Fikk truffet både kjente og ukjente bobilfolk i løpet av sesongen med mange minneverdige opplevelser og enkelte bobilfolk som satte store og positive spor etter seg.

Comments powered by CComment