Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Restaurantbesøk kan være så mye...

 

Går ikke ut mange ganger i året men en har jo etter hvert lært seg til å vite sånn noenlunde hva en kan forvente seg av både mat og servering...

 

Ferietiden blir gjerne litt spesiell med flere restaurantbesøk enn ellers og slik som sommeren 2011 gikk 2 uker av ferien med i Agia Marina på Kreta. Gresk mat er jo noe vi setter litt ekstra pris på og første kvelden dumpet vi innom omtrent nærmeste restaurant med lekeplass. Lekeplass er en nødvendighet når en vilter krabat på 3 1/2 år er med i reisefølget. Grei mat, grei servering, helt ok.

 

Neste dag dumpet vi tilfeldigvis innom Mitsos Restaurant. Første gang vi kom ble vi mottatt svært så vennlig og også maten var av ypperste klasse.

 

Neste dag valgte vi av prinsipp en annen restaurant. Grei mat, grei servering, helt ok.

 

Neste dag Mitsos igjen og slik holdt vi det gående første uken. På Mitsos ble vi alltid varmt mottatt og alle rettene vi prøvde oss på, både ved egne valg og ved anbefaling fra servitørene, var i en klasse for seg. Vi spiste på Mitsos alle dagene i vår siste ferieuke. Vi ble alltid mottatt med et fast håndtrykk, hyggelige kommentarer og vi følte oss veldig velkomne. Etterhvert fikk vi greie på at alle servitørene var en stor familie i flere generasjoner og samtlige gjorde sitt ytterste for at vi skulle trives som deres gjester samtidig som de har et glimrende kjøkken. Høyst sannsynlig finnes der tilsvarende restauranter på Kreta men av de vi fikk anledning til å besøke er i alle fall Mitsos i en særklasse og det kan godt verden få vite :-) Mitsos Restaurant kan anbefales på det sterkeste og om du ikke finner den ved egen hjelp så er der kart på Mitsos hjemmeside.

Fra venstre er vår datter Ida, Michalis, Kostas, Dimitris og Babis som er de vi hadde mest med å gjøre.

 

"Hu mor" og Simen (3 1/2) koste seg også storligen.

 

Sjekk ut Mitsos egen hjemmeside for flere detaljer: www.mitsosrestaurant.com

Comments powered by CComment