Svein's plass... ;-)

Litt om meg og hva jeg driver med...

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Verdens enkleste pizzasaus lages av en 50/50 blanding av tomatpure og tomatketchup og litt vann til passe konsistens. Smak til med f.eks. pepper og oregano. Det var det hele ;-)

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Alle har jo sin egen oppskrift på den perfekte juleribbe og tipsene florerer på TV i førjulstiden. Har prøvd en del av tipsene til de proffe uten at det har gitt de helt imponerende resultatene. Gjorde et meget vellykket forsøk etter eget hode i år.

Read more: Juleribbe

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Ho ho :santa:

 

Jeg slumpet borti en metoden for å få poppet, sprø svor i fjor.

Til å begynne med trodde jeg knapt at det bare  kunne være bare denne metoden som gjorde utslaget, og at det var flaks involvert også, men nå, 5-6 ribber senere, og uten en eneste cm2 svor som ikke har poppet, så er jeg såpass sikker på effekten, at jeg stoler stødig på den.

Jeg har heller ikke funnet dette omtalt på Internett selv etter iherdig googling, så jeg tror metoden er rimelig ukjent fra før, og derfor tenkte jeg å gi båtplassens lesere ett eksklusivt innsyn, som en slags førjuls presang.:santcheers:

 

Metoden er veldig enkelt, og lar seg kombinere med din favoritt metode å tilberede ribbe på (jeg har testet den med flere metoder selv) :

 

Read more: Juleribbe med sprø svor.