Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Var for et par år siden på en heltisk firmatur til Skottland, Irland og England og på en av de korte stoppene i reiseruten havnet vi på Shabab Restaurant like ved/under jernbanestasjonen i Leeds.


Vis større kart

 

Vi bestilte en 12-retters meny og fikk servert en masse saker som jeg ikke husker hva var men det var en matopplevelse av de store. Sterkt så det holder men smakfullt og veldig godt sammensatt måltid.

 

Anbefales på det sterkeste :-)

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Restaurantbesøk kan være så mye...

 

Går ikke ut mange ganger i året men en har jo etter hvert lært seg til å vite sånn noenlunde hva en kan forvente seg av både mat og servering...

 

Ferietiden blir gjerne litt spesiell med flere restaurantbesøk enn ellers og slik som sommeren 2011 gikk 2 uker av ferien med i Agia Marina på Kreta. Gresk mat er jo noe vi setter litt ekstra pris på og første kvelden dumpet vi innom omtrent nærmeste restaurant med lekeplass. Lekeplass er en nødvendighet når en vilter krabat på 3 1/2 år er med i reisefølget. Grei mat, grei servering, helt ok.

 

Neste dag dumpet vi tilfeldigvis innom Mitsos Restaurant. Første gang vi kom ble vi mottatt svært så vennlig og også maten var av ypperste klasse.

Read more: Mitsos Restaurant, Agia Marina, Kreta