Simen (5) ønsket seg en radiostyrt bil til jul. Fant en brukende til rundt kr 700.- men den virket ikke. Oppgraderte med et par hundrelapper med samme resultat, byttet enda en gang uten suksess og endte opp med en HBX Rocket til rundt kr 1.900.-. Litt overkill for en 5-åring men skal en ha noe glede av slikt så må det jo også være litt skikkelig:

 

Endelig en bil som fungerer :-)

 

Bilen er kjapp som fy med toppfart rundt 70 km/t men kan heldigvis reduseres trinnløst ned til 0 på fjernkontrollen. Med 4-hjulstrekk tar den ut så det holder og den tåler ganske mye bank. Har etterhvert gått med et par tannhjul og forstillingsdeler men så har den jaggu fått en del bank også...

 

Har blitt noen kroner i deler og noen timer med skruing men det er nok ikke mer enn en må regne med. En litt uventet utgift var motorstyringen (ESC) som tok fyr. Lett å få tak i på nett men ting tar alltid litt tid når Posten er involvert (siste pakken jeg fikk brukte en uke på å komme fram innenlands i tillegg til at den lå 6 dager på min lokale post-i-butikk fordi Posten ikke sendte ut hentemelding...).

 

Slik ser det ut under skifte av kronhjul og pinjong i bakdiffen:

Når bare delene omsider dukker opp skal framdiffen få samme behandling, plastkronhjul og pinjong holder ikke evig...